سریال خاتون
فوتبال جهان

مناقشه جدید یوفا با روسیه

به گزارش امین گیمز، یوفا اعلام کرد که باشگاه‌های منطقه کریمه را از شرکت در مسابقات زیر نظر اتحادیه فوتبال روسیه منع می‌کند.

پیش از این، اتحادیه فوتبال اوکراین از فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) و یوفا خواسته بود که حذف کامل روسیه را به دلیل عدم انطباق با قوانین بین‌المللی از این سازمان‌ها بررسی کنند. اوکراین خواستار توجه به گنجاندن باشگاه‌های کریمه در سیستم فوتبال روسیه شد. پیش از این باشگاه‌های یالتا روبین و سواستوپل گواهینامه‌های لیگ ملی فوتبال (FNL) را برای شرکت در لیگ دسته دوم این کشور دریافت کردند.

بر اساس گزارش سرویس رسانه‌ای یوفا؛ در مورد وضعیت کریمه، طبق تصمیم کمیته اضطراری یوفا در تاریخ 22 آگوست 2014، تصمیم گرفته شد تا باشگاه‌‌های کریمه از روز نخست ماه ژانویه 2015 از شرکت در مسابقات سازماندهی شده توسط اتحادیه فوتبال روسیه منع شوند. همچنین یوفا این منطقه را تا اطلاع ثانوی به عنوان یک “منطقه ویژه” برای اهداف فوتبال در نظر گرفت. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

دکمه بازگشت به بالا