سریال خاتون
فوتبال جهان

وداع قهرمان 20 ساله آمریکایی با ورزش به دلیل آزار کلامی

به گزارش امین گیمیز، کارا ایکر ورزشکار 20 ساله آمریکایی که دو بار قهرمان جهان در ژیمناستیک هنری شد، پایان دوران حرفه‌ای خود را اعلام کرد. ایکر در صفحه شبکه اجتماعی خود درباره بازنشستگی‌اش از ورزش نوشت.

این ورزشکار جوان و آینده‌دار آمریکایی گفت: به مدت دو سال در حین تمرین با تیم ژیمناستیک یوتا، مورد آزار کلامی و عاطفی قرار گرفتم. در نتیجه، سلامت جسمی، روحی و روانی من به شدت رو به وخامت گذاشت. یک سال و نیم به یک روانشناس مراجعه کردم و اکنون به دلیل احساسات خودکشی، هفته‌ای دو بار به یک متخصص جدید مراجعه می‌کنم.

این ورزشکار همچنین بیان کرد که در حین تمرین به جای انتقادات مثبت و تشویقی با فوران عصبانیت مربی مواجه شده است.

بر اساس گزارش شبکه ESPN، صحبت از تام فردن (مربی) است که با این تیم همکاری می‌کند. تام فردن و دانشگاه یوتا در مورد این وضعیت اظهار‌نظری نکردند. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

دکمه بازگشت به بالا