هوش مصنوعی جدید Google با نام Coral
به همین منظور گوگل برای رفع چنین مشکلی دست به ابداع Coral زده است. معمولا دادهها توسط دستگاههای هوش مصنوعی به یک مرکز محاسباتی بزرگ فرستاده میشوند. Coral یک پلتفرم سخت افزاری و نرم افزاری از گوگل است که به دستگاههای مجهز به هوش مصنوعی کمک میکند تا سرعت سخت افزاری شبکههای عصبی آنها بالا برود.
گفته میشود میزان استفاده از هوش مصنوعی در سال 2020 به 750 میلیون برسد که علاوه بر استفاده آن در تلفنهای همراه میتوان در خودروسازی و تجهیزات بهداشتی و درمانی استفاده کرد.
Coral برای برطرف کردن مشکلات از دو محصول استفاده میکند: یکی شتاب دهنده و دیگری بوردی که برای نمونه سازی اولیه از ایدهها از آن استفاده میشود. در هر دو محصول قلب سخت افزار گوگل Edge TPU است.
با اینکه میتوان از Coral در پروژههای سرگرم کننده استفاده کرد، هدف اصلی سرمایه گذاری و فعالیت در صنایعی مانند خودروسازی و بهداشت و درمان است. به عنوان مثال خودرو خودرانی را در نظر بگیرید که با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت در حال حرکت است و این خودرو هر 100 میلی ثانیه 3 متر را طی میکند. هرگونه تاخیر در فرایند پردازش این خودرو خودران احتمال خطرات شدید را زیاد میکند. بنابراین بسیار ایمنتر است که آنالیزها را یک دستگاه به جای یک سیستم ارتباطی انجام دهد.
جذابیت Coral برای گوگل در کارکرد هوش مصنوعی بوده و هدف اصلی گوگل کسب درآمد از آن نیست.
منبع: خبر آنلاین